Tervetuloa meille :)

Huomenna on median ennakkopäivä Jyväskylän asuntomessualueella ja paikalle odotetaan kuulemma noin 50 median edustajaa. HauHaus on tosiaan likipitäen valmis – enää pieniä fiksailuja vailla – joten kutsutaan huomista sitten vaikka lehdistön tupaantuliaisiksi. Ja pitäähän tupareissa tarjoiluja olla! Niinpä äsken paistoin satsin piparkakkuja, koirateemalla tietysti! Tervetuloa maistamaan!

Mutta jotain vieläkin parempaa on luvassa – nimittäin koiraherra Joona vastaanottaa rapsutuksia, HauHausissa tämäkin! 🙂

Joona

Joona

Hyvinkään asuntomessujen tapaan meiltä on pyydetty perheiden tarinoita. Seuraavassa meidän tarinastamme versio 1, joka tulee varmasti vielä päivittymään ensi kesää kohti mentäessä, mutta nyt tämä saa luvan kertoa tiivistetysti talostamme ja meistä talomme asukkaina:

HauHaus on koiraperheen koti. Taloon muutamme me: kolmikymppinen pariskunta ja kolme löytökoirataustaista rekkua: Espanjasta Suomeen muuttaneet rescue-vesikoirat Turca ja Carlos sekä suomalainen pystykorvavanhus Joona. Paitsi että talo on suunniteltu täysin koirien ehdoilla, on se rakennettu myös tavallisen ihmisen kukkarolle sopivin ratkaisuin. Koiraystävällinen ja koiranomistajaystävällinen talomme onkin ensisijaisesti koirien luksusta. Koirat on otettu talossa huomioon mm. talon pintamateriaaleissa, huonejärjestyksessä, sisustuksen väri- ja materiaalivalinnoissa, akustiikassa ja jopa saunan suunnittelussa – ovathan aurinkorannikkotaustaiset vesikoiramme innokkaita saunojia. Koirateema näkyy myös pihassa; koirille on oma kulkuväylä kurakelejä varten, suurin osa oleskelupihasta aidataan koirille sopivaksi alueeksi, pihalle tehdään koirakeidas istuskelukivineen ja koirien iloksi pihalle tulee myös jokunen agilityeste.

Facebooktwittermail