Blogiarvonta – HauHaus ja Hau-Hau Champion kimpassa

HauHaus ja Hau-Hau Champion ne yhteen sopii… joten Hau-Haun leikkisät, makoisat ja hyödylliset tuotteet kotiutuvat HauHausiin ja ovat esillä messuilla – mitäpä nimittäin olisi koiratalo ilman koirien leluja ja herkkuja? Ja jos hyvin käy, saattaapa jotain mukavaa olla messuilla tarjolla tuliaisiksi HauHausissa vierailevien koiranystävien koirille.

Nyt kuitenkin on ensimmäisen blogiarvonnan aika. Kommentoi tähän postaukseen, kuinka omassa kodissasi olet ottanut koirien asumisen huomioon. Oletko esimerkiksi valinnut kotiisi helposti puhtaana pidettäviä tekstiilejä, millainen oma peti koirallasi on, onko koiran leluille jokin erityinen paikka, missä koira ruokailee tai onko teillä kenties oma, koiralle aidattu piha? Tai jos sinulla ei juuri nyt ole koiraa, millaisen toivoisit ehkä tulevaisuuden koirakotisi olevan? Muista kertoa kommenttisi yhteydessä sähköpostiosoitteesi tai vähintään nimimerkki ja tulla arvonnan päätyttyä kurkkaamaan osuiko voitto kohdallesi.

Blogikommentoinnin lisäksi voit osallistua arvontaan HauHausin Facebook-sivulla tykkäämällä sivusta ja kertomalla siellä, mitä toivoisit kodiltasi, jotta se olisi parempi sinun ja koirasi asua.

Osallistumisaikaa on lauantaihin 8.3. asti ja palkinnot arvotaan sunnuntaina 9.3. Ja kuinkas muuten, palkintoina on sekä blogissa että FB-sivulla Hau-Hau Championin herkkupakkaukset koiralle.

Alla olevassa kuvassa Hau-Haun herkuista haaveili meidän kultapoikamme Joona. Ja tekipä tuo rakas, nykyinen enkelikoiramme samalla Dog Shaming -hengessä pienen tunnustuksen…

Dog shaming -Joona
Dog shaming -Joona
Facebooktwittermail