Isäntä itse esittelee (ja messunäpistelyt)

isanta-carlos

Meidän talo -lehti kävi viime viikolla vierailulla HauHausissa. Carlos on ottanut talon esittelyn virkatehtäväkseen ja hoiti mainiosti, omasta subjektiivisesta näkökulmastaan tosin, talon esittelyn myös Meidän talon videokuvaajalle. Katsokaapa vaikka!

Carlos ottaa edelleen “työnsä” esittelijänä vakavasti, ja seisoskelee tai makoilee lähes jähmettyneen näköisenä paikoillaan seuraamassa ihmisvilinää – kunnes joku messuvieraista tervehtii koirapoikaa. Sitten repeää sekunnissa ilo ylimmilleen; häntä alkaa viuhua, koko koira pyörii häkkyränä itsensä ympäri, kiehnää rapsuttajansa jaloissa, antaa ehkä vienon pusunkin ja saattaapa lopulta heittäytyä selälleen vatsan rapsutuksia pyytämään.

jonotusta

Messuesittelemisen jälkeen on tarpeen saada päästellä höyryjä ulos ja eilen siihen tarjosi puitteet Kuokkalan koirapuisto. Turca-siskokin pääsi toki mukaan!

Tänään huomasimme myös ensimmäiset messutappiot: joku oli kokenut koiransa tarvitsevan niin kipeästi uusia leluja, että oli napannut mukaansa yhden Carlosin ja Turcan leluista. Kyseinen vetolelu roikkui kodinhoitohuoneen uloskäynnin vierellä olevassa koiratarvikenaulakossa, joten se oli helppo ottaa mukaan. No, ei tuo tappio iso ole, mutta toki silti vähän harmittaa. Toivottavasti lelu tuli tarpeeseen ja tuottaa uudessa kodissaan iloa. Meille näitä näpistelyitä mieluisampaa olisi kuitenkin antaa vaikka Hau-Hau Championin lihatikku mukaan ihan luvan kanssa.

koiratarvikehylly ja -naulakko

Illalla meitä ilahdutti sateenkaari eräiden komeiden espanjanvesikoirien kuvan taustalla…

sateenkaari

Huomenna päivystän hetken myös Omakotiliiton kojulla. Siinä on yhdistys, joka antaa omakotiasujalle hyvät edut ja vipuvoimaa pieneen jäsenmaksuunsa nähden.

Facebooktwittermail