Akustiikkataidetta

Koska koirataloudessa joskus äänenvoimakkuus saattaa kohota korkeaksi (kuten vaikka pihanvahtimispuuhissa, ks. kuva), olemme halunneet kiinnittää HauHausissa erityistä huomiota akustiikkaan. Haaveenamme oli, että ratkaisu voisi olla jotain kekseliäämpää kuin tavalliset yksiväriset akustiikkalevyt.

Mainitsimme toiveesta sisustussuunnittelija Riina Toikolle ja Riina vinkkasi meille luonnonmukaisista, turvepohjaisista ja vieläpä kohtuuhintaisista Konto-akustiikkalevyistä. Siispä otin yhteyttä Kontoon, josta Sami Laitila kertoikin juuri lukeneensa HauHausista lehtijutun ja miettineensä jo ennen yhteydenottoani tahollaan akustiikkalevyjen sopivuutta taloomme. Parasta tuossa puhelussa oli kuitenkin se, että Sami kertoi yrityksestä nimeltään Hañhi Design, joka tekee mm. figuuritauluja Konton akustiikkalevyistä. Tutustuin Hañhi Designin mallistoon kotisivuillaan ja seuraavan yhteydenottoni kohde oli selvä. Jo muutaman päivän päähän meillä oli Hañhi Designin joensuulaistaiteilijan Hanna Hirvosen kanssa sovittuna tapaaminen HauHausiin.

Hanna ja Hermanni
Hanna ja Hermanni

Ennestään Hañhi Designilla on akustiikkataidemallistossaan mm. Sirkuskoira Hermanni.

sirkuskoira Hermanni
sirkuskoira Hermanni

Nyt on tulossa kuitenkin jotain aivan uutta… Itse maallikkona kuuntelin vaikuttuneena vierestä, kun Hanna ja sisustussuunnittelijamme visioivat upeita toteutusvaihtoehtoja.

suunnittelua
suunnittelua

Nyt olemme nähneet ensimmäiset luonnokset ja varmaa on se, että lopputulos tulee olemaan hieno!

Facebooktwittermail