Touhukkaat timpurit

Meillä on ollut mainiot timpurit talolla pieniä fiksailuja ja toisaalta sisustusvaiheen kiinnitystöitä tekemässä.

Timpurit kiinnityspuuhissa

Timpurit ovat saaneet järjestystä aikaan myös varastoomme, kun ovat kiinnittäneet sinne mm. joukon Pislan ripustuskoukkuja ja Sovellan rengastelineen. Kunhan saadaan oma osamme, tavaroiden paikoilleen järjestäminen, loppuun asti tehtyä, täytyy julkaista muutama kuva tuostakin tilasta, joka messuilla tulee olemaan yleisöltä suljettu.

Pislan koukkujen kiinnitys

Timpuriporukalla on hauskan leppoisa, mutta silti tarkka ja tehokas ote työhön. Poppoon vastuumies Juho kertoi, että työpäivä alkaa silloin, kun hän herää ja soittaa muille pojille herätyssoiton – tavallisesti kuulemma töihin lähtö koittaa siinä aamuviiden-kuuden aikaan. Tässä täytettiin työmaapöytäkirjaa palo-osastointiin tehdyn paikkaamisen osalta.

työmaapöytäkirjan täyttöä

Kiinnittivätpä timpurit kärsivällisesti uudestaan seinältä alas tulleen akustiikkataulun. Tällä kertaa tarrakiinnitystä vahvistettiin liimalla ja nauloilla, joten nyt pysyy varmasti. Akustiikkalevymme ovat siis Konton tuotteita, luonnonmateriaalista, turpeesta tehtyjä kevyitä ja ekologisia levyjä. Akustoivia levyjä HauHausiin kaivattiin äänimaailmaa rauhoittamaan sen äärimmäisen teoreettisen tilanteen (heheh) varalta, että koirat joskus haukkuisivat hieman kovempaa.

akustiikkataulut seinälle

Upean designin akustiikkalevyille taiteili Hañhi Design, jossa on ennenkin tehty taidetta Konton tuotteille. Tällä kertaa Hañhen taiteilija suunnitteli koirateemalla jotain ihan uutta. Ideana oli, että taulujen sisältö ei olisi liian ilmeinen eikä aukeaisi heti ensimmäisellä vilkaisulla. On ollut hauska huomata, että siinä on onnistuttu, kun moni talossa vierailija on ensin taulujen läheltä ihmetellyt epämääräisiä viivoja, ja hahmottanut koirakuviot vasta kun olen kehottanut katsomaan tauluja muutaman metrin kauempaa.

akustiikkataulut seinälle

Facebooktwittermail