Ei näkynyt Oskarin jälkiä, mutta joku on talolla vieraillut

Lähdin tänään katsomaan talolle mahdollisia Oskari-myrskyn jättämiä jälkiä, mutta liekö johtunut hämäryydestä vai pääsikö Äijälänranta todella näin helpolla, en saanut pienintäkään vihiä Oskarin vierailusta. Sen sijaan joku toinen oli talolla käynyt. Oma jälkituntemukseni rajoittuu lähinnä koirantassujen jälkiin, joten jäi arvailujen varaan onko vierailija ollut kissa vai jotain muuta. Arvelen askelvälin olleen liian pitkä kissaksi. Joka tapauksessa, tervetuloa toistekin (ainakin jos koirilta ei kysytä). Mukavaa, että luonnon(?)eläimet viihtyvät Äijälänrannassa.

vierailija talolla

vierailija talolla

Vaikka Oskari olikin varsin siisti vieras, oli parin viikon takainen Eino-myrsky sen sijaan päässyt vähän höykkyyttämään Äijälänrantaa. Meidän tontillemme oli parilta naapuritontilta lennellyt rakennustarvikkeita ja olipa meiltäkin salaojan tarkastuskaivon kansi hypähtänyt pari metriä paikoiltaan, mutta muuten näkyvin jälki ainakin meidän silmiimme oli Äijälänrannan kerrostalotyömaiden aitojen kaatuminen.

Eino-myrskyn jälkiä

Eino-myrskyn jälkiä

Tässä kuvassa muuten näkyy taustalla Jyväsjärven kiertävän Rantaraitin uusi upea silta. Käyttöön sekin tosin taidetaan saada vasta messujen jälkeen.

Eino-myrskyn jälkiä

Eino-myrskyn jälkiä

Huhheijakkaa, kun aika kulkee nopeasti – bloginkin päivittäminen tahtoo olla jatkuvasti historian kerrontaa, kun ei vaan millään pysytä talon tapahtumien vauhdissa. Talopa on meille jo virallisesti luovutettukin – valmista tuli siis! Se, ettei perässä pysytä, tarkoittaa samalla sitä, että eipähän lopu ideat kesken. Nytkin on kasapäin aiheita odottamassa kirjoittamista ja kuvien julkaisua; muun muassa HauHausin Ukkostuuli-yritykseltä saama vekkuli koira-aforismitaulu, talolla meitä aina uudestaan ilahduttava led-valaistus, Designtalon asentajaporukoiden reipas työote, tehdyt kiintokalustevalinnat, saunoville vesikoirille suunniteltu saunamme, yliopiston koirateknologia-aiheinen opiskelijaprojekti, jonka tuotos tulee HauHausiin messuille esille ja Petäjäveden artesaaniopiskelijoiden koirateemaiset käsityöt. Vaikka talo on perusraameiltaan nyt valmis, on siis vielä hurjan paljon kerrottavaa projektin tiimoilta – ja lisää tulee koko ajan!

Facebooktwittermail