Elämää talon ulkopuolella

Siitä huolimatta, että välillä mielessä ei ehdi juuri muuta pyöriä kuin talo, on elämää myös talon ulkopuolella. Carlosin, ja sivuroolissa myös agilitykoiramme Turcan kanssa tuota elämää on vietetty muun muassa koulutuskentällä Etoelävän rallytoko-kurssin merkeissä.

rallytokoa

rallytokoa

Meidän Carlosin kanssa harrastusmahdollisuudet ovat hieman rajalliset, koska espanjalaispoikamme kärsii herkästi nivelkivuista. Kun Carlos aikanaan röntgenkuvattiin, arveli lääkäri, että koiraparan selkäranka on saattanut joskus Espanjan aikoinaan jopa murtua. Rankka entinen elämä on siis jättänyt jälkensä ja siksi Carlosin kanssa täytyy toimia maltin kanssa ja välttää esim. raskasta kiipeämistä ja hyppyjä. Rallytokossa koirakaveri on kuitenkin elementissään ja saipa se tänään myös peräti kaksi uutta lempinimeä: Heiluva Häntä ja Lentävät Korvat.

Tässä postauksessa esittelen kolmen HauHausissa mukana olevan yhteistyötahon koiratuotteita: Back on Trackin verkkoloimen, Nutrolinin ravintoöljyt sekä Hau-Hau Championin training stickin.

Carlos on päässyt kevään aikana kokeilemaan paria tuotetta sillä toiveella, josko niistä olisi apua nivelkipuihin. Back on Trackin verkkoloimi pitää koiran lämpimänä ja vilkastuttaa verenkiertoa laukaisten samalla lihasten jännitystiloja. Carlos on luonnostaan herkästi paleleva, joten kaveri on ottanut loimen päälleen muutenkin mielellään.

Toinen kokeilemamme tuote on ollut Nutrolinin ravintoöljyt: Carlosilla erityisesti Nutrolinin Nivel-versio. Carlos on kyllä edelleen kipuillut poikkeuksellisen raskaiden päivien jälkeen, mutta huomattavasti vähemmän kuin vielä muutama kuukausi sitten. Kiitos siis Back on Trackille ja Nutrolinille mahdollisuudesta tutustua tuotteisiin. Myös suuri rasvojen ystävä Turca on päässyt käyttämään Nutrolinin ravintoöljyä – ja on ihan yhtä terve kuin ennenkin. 😀

Back on Track ja Nutrolin

Kun Carlos on päässyt nauttimaan erityisesti terveystuotteista, on Turca saanut tyydyttää rasvannuolemisvimmaansa Hau-Hau Championin nuoltavien herkkujen eli training stickien kanssa. Nämä epäilyttävästi roll-on -deodoranttia muistuttavat, mutta tavallisista deodoranteista poikkeavan tuoksun jättävät lihaliemipurtilot ovat Turcalle ihan paras motivaattori muun muassa kynsienleikkuuseen, trimmaukseen ja tottelevaisuuskoulutukseenkin. Turca on muuten hyvin valikoiva palkkioherkkujensa suhteen, mutta nuoltava herkku tällä tytöllä toimii. Näyttäähän se kyllä vähän hölmöltä – “syöttääkö tuo koiralleen dödöä”…

training stick

Facebooktwittermail