Aidantolpat haukuttu

Tätä se on koirien kanssa: teet mitä tahansa, aina tulee haukut! Toivottavasti haukkuivat sentään hyväksi. Tämän illan raksapuhteena oli siis koira-aidan aitatolppien suojakäsittely. Autokatoksessa timpureiden jättämien pukkien päällä homma sujui äkkiä – ja oli vieläpä varsin mukavaa.

aitatolppien käsittely
aitatolppien käsittely

Puheliaisuudestaan huolimatta koirat olivat erityisen mukavaa seuraa, kun rakennuttajapariskunnan toinen osapuoli on matkoilla ja joudun puuhailemaan näitä raksahommia muuten omine nokkineni.

Carlos ja aitatolpat
Carlos ja aitatolpat

Bonusseuraa tarjoaa koirien “mummon” kissakuningatar Agora, jonka hoitotätinä käyn vierailemassa vielä tulevan viikon. Actionin määrän osalta kontrasti kissatalouden ja koiratalouden välillä on muuten melkoinen.

Agora-kissa
Agora-kissa

Huomisesta on tulossa jännä päivä, kun Enermixin sähkömiehet tulevat asentamaan Talotohtori-kotiautomaatiojärjestelmää HauHausiin. Tätä on odotettu! Taloon asennettiin toki jo syksyllä Enston kotiautomaatiojärjestelmä, mutta kun se ei kuukausienkaan säätämisen jälkeen alkanut toimia, vaan jumitti käyttöpaneelinsa täysin noin joka toisella käyttöyrityksellä, oli pakko etsiä vaihtoehto sille. Talotohtorin järjestelmässä mainiota on mm. näppärät etäkäyttömahdollisuudet mobiiliapplikaatioilla.

Facebooktwittermail