Pinterest-poimintoja ja koirien aktivointia

Kun talolla on paraikaa menossa talomyyjän pitämä taloesittely, on meillä hyvä aika päivittää haja-ajatuksia blogiin. Tämä on nyt kolmas talolla pidetty julkinen esittely ja oletan, että jokunen saattaa vielä olla edessä. Koska Ainoakoti on yhä melko tuore brändi, myyjät haluavat pitää taloa esittelykohteena jo ennen messuja. Asuntomessut hyväksyy näiden omien esittelyjen pitämisen huhtikuun loppuun asti ja sen jälkeen taloilla tapahtuva liikenne rauhoitetaan odottamaan messujen alkua. Ainoakodillahan on myös omat Ainoakoti HauHaus-sivut.

Keskisuomalainen taas julkaisi taannoin paperilehdessä varsin näyttävästi olleen jutun HauHausista myös nettisivuillaan: Koirakoti toimii lemmikin ehdoilla.

Olen koonnut meidän tyylisiämme sisustus- ja etenkin koirasisustus-linkkejä Pinterestiin. Kun olen tässä postauksessa linkityslinjalle lähtenyt, jatketaan sillä edelleen. Pinterestistä siis: ideoita HauHaus-tyyliseen sisustukseen, koirakeskeinen koti, koiraystävällinen piha, sekä hauskoja tuotteita koirille ja koiranomistajille.

Pinterest
Pinterest

Pinterestistä sain myös eilen idean kokeilla juuston sulattamista koiran aktivointi- ja purulelun, kongin, sisään. Meillä Carlos tykkää erityisesti juustosta ja halusin treenata pojan aivonystyröitä, mutta toisin kävi. Turca, joka taas usein nyrpistää kirsuaan juustolle, mutta rakastaa leikkimistä, päätti leikkimismahdollisuuden varjolla kiinnostua tällä kertaa myös juustosta. Eikä auttanut, vaikka järjestin hätiin toisenkin juustotäytteisen aktivointilelun: pian ne olivat molemmat Turcalla.

Facebooktwittermail