HauHaus mediassa

HauHaus on viime päivinä ollut varsin näkyvästi esillä etenkin Keski-Suomen alueen mediassa. Viikonloppuna valmista taloa esiteltiin Keskisuomalaisen painetussa lehdessä ja suppeammin nettisivuilla: Koiratalo valmistui Äijälänrantaan. Jutusta tuli aika kiva, meistä huolimatta. 😉
[edit. 22.1. juttuteksti julkaistiin lähes täyspitkänä myös Keskisuomalaisen nettisivuilla: Koirakoti toimii lemmikin ehdoilla.]

Tänään talolla kävivät Keskisuomalaisen netti-TV:n toimittajat ja Carlos pääsi edustustehtäviin. Juttu ja video on nyt julkaistu Keskisuomalaisen sivuilla: “Jyväskylän asuntomessut: Tältä ensimmäinen valmis talo näyttää“. Hienon lungisti otti koirapoika mediakeikkansa.

Viime viikkoina HauHaus on ollut esillä myös Hyvä puhtaus– (“Koti koiraperheelle”) ja Jyväskylä Human Tech Center Finland -lehdissä. Syksymmällä taas koirataloamme esiteltiin Keskisuomalaisen Kaupunkilainen-lehdessä otsikolla “HauHaus-koti valmistuu pääosin lemmikin ehdoilla”.

Ainoakoti on tehnyt HauHausille omat Ainoakoti HauHaus -nettisivut, joilla projektia voi myös seurata.

Tietysti HauHausista saa tykätä niin ikään Facebookissa, jota kautta HauHaus-kuulumisista pysyy ehkä kaikista ajan tasaisimmin perillä ja jonne yritetään lähiaikoina saada tykkääjien iloksi pieniä arvontojakin. Meille saa myös vinkata, jos on hyviä ideoita kuinka vielä tuoda koira-arkea ja koiraharrastusta positiivisella tavalla HauHausissa esille.

Onpa jänniä aikoja! Hauhaus kuittaa. Vuf!

Facebooktwittermail