Keskimääräistä hauskemmat puu- ja pyöräteline

Ihastuin viime kesänä Hyvinkään asuntomessuilla esillä olleisiin PP-tuotteen puunkantotelineisiin ja pyörätelineisiin ja olikin ilo kuulla, että niitä on mukavasti saatavilla myös Jyväskylän messutaloihin. Hankintapäätöstä ei tarvinnut pitkään miettiä ja yhtenä ensimmäisistä HauHausiin konkreettisesti kotiutuneista tuotteista onkin nämä vekkulit kaunokaiset.

PP-tuote Hyvinkäällä
PP-tuote Hyvinkäällä

Tuotteet saapuivat koottavina, mikä aiheuttaa aina pientä ennakkostressiä – useinkaan kun nämä kokoamisprojektit eivät mene ihan niin sujuvasti kuin ohjeet antavat ymmärtää… Mutta huoli pois! Vaikka varustauduin urakkaan mittavalla työkaluarsenaalilla ja erään espanjalaisherran konsultaatiotuella, ei kokoaminen ollutkaan kuin viiden minuutin ajanviete. Eikä työkaluista ollut tarpeen yksikään! (Carlos oli kuitenkin optimisti tehtävän keston suhteen, eikä tullut riisuneeksi edes juuri tauotetulla lenkillä päällään ollutta heijastinliiviä…)

Puunkantotelinettä kasaamassa
Puunkantotelinettä kasaamassa

Kokoaminenhan oli suorastaan hauskaa!

Puunkantotelinettä kasaamassa

Tyytyväisiä olivat myös koirat, kuten kuvasta näkyy. Voi tosin olla, että heidän iloisuuteensa ensisijainen syy oli meidän tyytyväisyydessämme – ja kuulemma hitusen toivossa siitä, että puunkantotelineen tulo talolle tarkoittaa sitä, että talolle tulee jossain vaiheessa myös pureskeltavia, heiteltäviä ja noudettavia keppejä. Äh, täytyypä selittää koiraparoille muutama ero takkapuiden ja metsässä lojuvien keppien väliltä.

Koirat ja puunkantotelineen kasaus
Koirat ja puunkantotelineen kasaus

Nyt kun olemme, Keski-Suomen hiihtolomaviikosta huolimatta, menettäneet lähes viimeisetkin rippeet lumesta, julkaistaan pari kuvaa jo ilmeisen pian käynnistyvän pyöräilykauden kunniaksi vielä pyörätelineestä. Sen kasaaminen oli astetta haastavampaa ja taisi viedä aikaa jopa vartin.

pyöräteline
pyöräteline

Meillä ei ole hienosta lopputuloksesta vielä kesäisiä pihakuvia esitellä, joten niiden osalta palataan katsomaan, miltä teline näytti yhdellä Hyvinkään messupihoista. Kyllä tuon kelpaa kesällä HauHausinkin pihaan nostaa!

pyöräteline

Facebooktwittermail