Messuilla vapaalla

vapaalla-laiva

Nyt olemme alkaneet osata ottaa rennosti tämä messuilun. Asumme siis tällä hetkellä aivan messualueen vieressä, joten vietämme kuukauden tiiviisti messuhulinassa, mikä ei loppujen lopuksi ole ollenkaan hullumpaa. Kierrämme messuilla suunnilleen pari kohdetta päivässä, niin ei helteelläkään käy olo liian raskaaksi. Tässäpä siis jokunen “lomailukuva” messuilta.

Jonkin verran olemme olleet seurana myös messuilla vieraileville sukulaisille, ystäville ja tuttaville. Tässä HauHausin eteisessä roikkuvien koirapiirrosten taiteilija asuntomessujen Aikuisilta kielletty -seikkailulla etsimässä messukohteisiin piiloutuneita merirosvoja.

Aikuisilta kielletty

Asuntomessujen puutarhanäyttelyssä on muiden muassa mainio Crossfit-liikuntapuisto. Kiva taukopaikka!

liikuntapuistossa

Crossfit

Nyt myös odotellaan, että saataisiin taas pientä helpotusta helteisiin. Näin roimasti satoi viime viikolla.

kaatosade

Koirien vapaalla olo messuilla on ollut muun muassa Äijälänrannan rannassa ja laivalaiturilla käyskentelyä. (Carlosin takana näkyy upeaa Äijälänranta-aitaa, joka rajaa paitsi laivalaituria, myös Äijälänrannantiehen rajautuvien tonttien tien puoleiset reunat.

Carlos laivalaiturilla

Turca taas on tehnyt kuonollaan tutkimuksia HauHausin lelukoriin. Kunhan messut päättyvät, taitaa näiden koirien elämä olla jonkin aikaa pelkkää leikkimistä.

Turca ja lelukori

Mutta ovat koirat tehneet myös edustustehtäviä – nyt kovin virallisina, vai mitä sanotte Turcan näytteilleasettajakortista!

Turca näytteilleasettajana
Turca näytteilleasettajana

Nyt jatkamme “messulomailuamme” lounaan ja asuntomessubussilla tehtävän Jyväskylä-sightseeingin merkeissä. 🙂

Facebooktwittermail