Messualueen järkevin talo ;)

Myönnetään: nyt on provosoiva otsikko. Ja liioittelevakin!

Toki meidän talomme on meidän mielestämme meille järkevin, emme kai me tällaista taloa muuten olisi valinneet  – mutta oikeastihan kaikki on subjektiivista ja “järkevin talo” -tittelin voittajia on varmasti messualueella ainakin se 37 kappaletta, mitä pientalojakin on.

Silti oli mukavaa kuulla tuo otsikon lausunto ihan vieraiden ihmisten suusta. Meillä kävi tänään Novartin kalusteasentajat vaihtamassa yhden naarmuuntuneen kaapinoven uuteen ja he lausuivat tuon edellä mainitun palautteen kohdatessamme.

On totta, että talomme on alueella maltillisimmasta päästä sekä kokonsa että budjettinsa puolesta. Mielestäni on kuitenkin hienoa, että Äijälänrannassa on sekä näitä ns. tavallisen ihmisen saavutettavissa olevia taloja että hulppeita jättiläisiä. Jyväskylän asuntomessuilla onkin arvokasta paitsi tarjonnan monipuolisuus messuvierasta ajatellen, myös se, että niin moni tuleva asukas on saanut toteuttaa omannäköisensä kodin.

Tulevana viikonloppuna järjestetään Jyväskylässä Rakentaminen ja talotekniikka -messut, joilla on tarjolla esimakua myös Jyväskylän asuntomessujen monipuolisesta tarjonnasta. Ainoakoti tarjoaa kaksi messulippua jaettavaksi HauHausin tiimoilta. Arvaa keskiviikkoiltaan klo 22 mennessä HauHausin FB-sivulla montako ikkunaa on Ainoakoti HauHausissa. Oikea vastaus kerrotaan keskiviikkona klo 22 jälkeen ja lähimmäksi arvannut voittaa 2 lippua messuille. Voittaja saa noutaa liput torstaina Palokan K-raudasta.

Facebooktwittermail