HauHaus-poiminnat Habitaresta

hirsiportaat
hirsiportaat

Jos HauHausiin tulisi portaita, ne voisivat olla tällaiset. Metsähenkiset hirsiportaat (Grado) eivät tykkäisi huonoa muutamista koirankynnen jäljistä.

Upea printtisohva
Upea printtisohva

Upea luonnonläheinen printtisohva! (Scorpio) Eikä HauHausin karttatutkija-rakennuttajaa häirinnyt karttatyynykään.

Tipico
Tipico

Tipicon osasto oli aika hauska! Tuohon samalle seinällehän istuu hyvin HauHausin logokin. 🙂

Tipicon hylly
Tipicon hylly

HAUska hylly!

Kainuulaista kiveä
Kainuulaista kiveä

Kainuun osasto oli sykähdyttävä ja sieltä saimme myös hyviä vinkkejä koiriemme istuskelukivien hankintaan. HauHausiinhan tulee pihalle erityinen “koirakulmaus” tai “koirien lepokeidas”, jonne tulee myös pari tähystys-, istuskelu tai kiipeilykiveä koirakoplallemme.

Takkapuutelineet
Takkapuutelineet

Näitä takkapuutelineitä ihastelin Habitaressa jo vuosi sitten. Lehtorinne design studion “Wood Rack” tarjoaa hauskan ja erilaisen tavan asetella polttopuut esille.

Neroko
Neroko

Nerokon osastolla täytyi ilman muuta pysähtyä. Oli mielenkiintoista kuulla millainen tuotekehitystarina on Nerokon HIDE pedin & rahin takana (musta peti kuvan taka-alalla). Tuotetta suunnitellessaan muotoilijat ovat muun muassa hakeneet hälinää vaimentavaa muotoa petiin.

akustiikkalevyt
akustiikkalevyt

Koiratalossa on tärkeää, ettei haukku tuplaannu tai triplaannu kaikuefektien myötä. Siksipä pysähdyin myös Innofusorin osastolla. Eikä akustiikkalevyjenkään tarvitse tänä päivänä olla enää tylsiä!

valaisimet
valaisimet

Talossamme tulee näkymään myös luonnon kunnioittaminen ja rakkaus metsään. Tätä teemaa Habitaressa tarjoilivat Visiopuun valaisimet.

Oras Optima
Oras Optima

Näillä näkymin taloomme tulevat Oraksen Optima-tuoteperheen hanat. Niistä kiinnostavin uutuus on tämä tekninen kosketusvapaa kaunokainen (Oras Optima 2727F).

Oras Optima
Oras Optima

Tällaiselle tekniikkaintoilijalle, kuin minä olen, on erityisen kiehtovaa nähdä digitaalinen lämpötilanäyttö hanassa. Hanassa on myös painonapista avattava ja automaattisesti tietyn ajan jälkeen sulkeutuva astianpesukoneen venttiili.

Think today
Think today

Think Todaylla on mukavan erilaisia tuotteita koirille – mm. kierrätysmateriaaleista valmistettuja kupinalusia ja matkasänkyjä. Katsotaanpa jos Think Today näkyisi ensi kesänä myös HauHausissamme!

Johtojemma
Johtojemma

Kun samaan taloon halutaan yhdistää koirat ja teknologia, tarvitaan fiksuja ratkaisuja kaapeleiden piilottamiseen, jotta johdot eivät a) päädy uteliaisiin koiransuihin, b) kompastuta nelijalkaisia vauhtihirmuja ja c) jottei villakoirien määrä johtojen ympärillä kasvata talon koiramäärää hallisemattomaksi. Näihin pulmiin apua voi tarjota Johtojemman tuotteet.

Facebooktwittermail