Joulun tunnelmaa Toivolan Vanhalla Pihalla

Kävin aiemmin joulukuussa Jyväskylän tunnelmakorttelissa, Toivolan vanhalla pihalla, ja kun tuolloin oli lunta vielä Keski-Suomessakin, kelpaa siitä nyt valkeudenkaipuussa julkaista muutama kuva. Vielä on toki toivoa, että Keski-Suomeen saataisiin ainakin hieman valkea joulu.

Jyväskylän aikuisopiston artesaaniopiskelijoilla oli pihalla hienoja töitä esillä.

artesaaniopiskelijat
artesaaniopiskelijat

…kuten nämä huovutetut sydämet. (Valitettavasti en muista tekijää. Saa ilmoittautua, jos joku tietäjä tämän sattuu lukemaan. 🙂

Lisäys 15.1.2014: Selvisipä! Marjo Manninen on huopasydänten tekijä.

artesaaniopiskelijoiden käsitöitä
artesaaniopiskelijoiden käsitöitä

Hauskoja olivat nämä Annan Pajan Siivettäret. Eivät meidän tyyliämme, mutta hauskoja silti – ja arvostan aina sitä, kun käytettyjen tavaroiden elinkaarta jatketaan keksimällä niille uusia käyttötarkoituksia. Annan Pajan motto taitaakin olla “Riemua romusta”.

Siivettäret
Siivettäret

Puu on kiehtova materiaali. Monikäyttöinen ja lämmin. Valitettavasti en osaa kertoa näiden pannunalusten tekijää, mutta Toivolan vanhalta pihalta nämäkin löytyivät.

Pannunaluset
Pannunaluset

Sate Herkkutuotteen käsintehdyt suklaat ovat muuten hyviä ja lisäpisteitä saa hauskoista pakkauksista!

suklaa
suklaa

Toivolan Vanhan Pihan postilaatikkokin on sympaattinen. En tosin tiedä onko tämä oikeasti käytössä.

postilaatikko
postilaatikko

Törmäsimme myös tulevien Freesiatien naapureidemme (Freesiatie 1) sisustussuunnittelijaan ja hänen yrityksensä tuotteisiin. Raivolla-tuotenimen alla olevia tuotteita saattaisi kuulemma tulla naapuritaloonkin esille. Tässä mentiin Raivolla kohti joulua. 🙂

Raivolla
Raivolla

Tapasin Pihalla myös Jyväskylässä vierailleen tamperelaisen suomenlapinkoira Oomin, joka kuulemma vietti pentuaikaansa kahden vuoden takaisten Tampereen asuntomessujen aikaan. Tervetuloa Oomi ja ihmisensä ensi kesänä Jyväskylän messuille! Yritetään keksiä HauHausin yhteyteen jotain kivaa myös koiravieraita ajatellen!

lapinkoira
lapinkoira
Facebooktwittermail