Sisustuksen hiomista

Eilen parjasin sisustuksen koiranäkökulmapuutteita ja jo nyt on eilisen puutteet korjattu, jes! Makuuhuoneen kattolamppu nostettiin yhteistuumin korkeammalle, jottei se olisi koirien ulottuvilla. Olen harmitellut myös messusänkyä, joka on haastavan korkea ajatellen niitä koiria, joilla on lupa sänkyyn hypätä. No, korjattiinpa sekin pulma tänään. 🙂 Ah, nyt täyttää makkari tämän täydellisyydentavoittelijan vaatimustason.

Samalla sijoiteltiin somistuksen viimeistelytuotteita. Sisustussuunnittelijat kysyivät onko minulla somistukseen sopivia kirjoja ja niinpä toin tyrkylle pari kassillista ehdokkaita. Yllä olevassa kuvassa on meidän oleskelutilan loikoilupuoli kirjaehdokkaineen. Hakolan Filippa-sohva ja Fokus-rahit ActionProof-kankaalla on toimiva paketti koiraperheeseen. Myös VM-Carpetin Tessa-matto on koirien kannalta toimiva valinta.

Päivän kivan yllärin tarjosi vielä kuono.fi-palvelussa HauHausista julkaistu juttu. Kurkatkaapa!
Ai niin, kuukausi sitten oli HauHausista juttu myös Savon Sanomien asuntoliitteessä otsikolla “HauHaus kestää koirat”.

Tänään oli mukavaa nähdä sekin, että naapurin muuri alkaa valmistua. Se tarkoittaa sitä, että meilläkin päästään ensi viikolla työstämään etupihaa valmiiksi. Sen suhteen on jouduttu jarruttelemaan, koska naapurille on ollut tulossa rajalle muuri, jonka joutuvat rakentamaan meidän tontin puolelta suuren korkeuseron vuoksi. Kivaa, että Äijälänranta alkaa pala palalta tulla valmiiksi, ja tästähän tulee hieno!

muuri
muuri
Facebooktwittermail