HauHausin koirapojan lehdistöpäivä

Olipa mukava lehdistön ennakkopäivä messualueella tänään! Oli kiva jutella toimittajien kanssa ja kertoa talomme koirateemasta. Erityisesti tästä kaikesta nautti kuitenkin Joona-herra, joka taisi saada aika monta piparia maisteltavakseen toimittajavierailta. Vanhana kujeilijana ei Joona voinut välttää myöskään koiruuksiin ryhtymistä, vaan yritti syödä myös Ainoakoti-sateenvarjon ja erään toimittajan esitteen. Joona lupautui esittämään pahoittelunsa, kun minä puolestani lupasin hänelle vielä yhden piparin palkkioksi hyväkäytöksisyydestä! 😉

Tulipa samalla koeajettua lietemme, kun keittelin koirapipareiden kyytipojaksi glögit tarjolle. Tehokkaasti hoiti induktioliesi hommansa. Koiraystävällinen valinta muuten tämäkin – surullisen monta tulipaloa nimittäin on syttynyt koirien kuroteltua liedelle ja saatua vahingossa kytkettyä levyn päälle. Induktiolieden kanssa se riski on minimoitu. Tämä ratkaisu kyllä hitusen kirpaisi lisäkustannusten muodossa, mutta turvallisuus ei taida olla oikea kohta säästää.

liesi
liesi

Oli hauska kuulla myös vierailijoiden kommentteja talon sisustusratkaisuista. Aika monta kertaa salama välähti muun muassa wc-seinämme suuntaan. Ei nämä metsätapetit taida siis vielä ihan out olla! Itse taas olen ollut erityisen ihastunut ylemmässä kuvassa Joonan ja takan taustalla pilkottavaan Vallilan “lautasenätapettiimme”, vaikka oma äitini sen nähdessään kysyikin saimmeko me itse vaikuttaa tuon valintaan… Vastaus on siis kyllä – tämän halusimme!

wc:n koivutapetti
wc:n koivutapetti

Tänään kuulimme Ainoakodin edustajilta, että Ainoakoti HauHaus on saanut myös omat nettisivunsa Ainoakodin sivujen alle. Sopii käydä astumassa HauHausin ovesta sisään siis sitäkin kautta! Mitä useammin näen muuten tuon konkreettisen ovemme, sitä enemmän siitä tykkään. Mieluisaa siinä on muuten sekin, että Kaskipuu halusi sen taloomme passiivirakenteisena, ja sekös meille passaa.

ulko-ovi
ulko-ovi

Toimittajien lähdettyä bussikyydillä takaisin kohti Suomen eteläreunaa, ajattelin Joonan kanssa käydä kiertämässä Äijälänrantaa vielä kaksin, mutta sen suunnitelman tielle tuli pienen koiran rohkeuden loppuminen kesken. Nimittäin kun vastassa oli seuraavanlainen moottorihirviö, päätti Joona, että on syytä palata kiireesti takaisin kohti omaa taloa.

Ja niinpä palasimme turvallisesti Freesiatielle, jossa Joonan ruokavainu johdatti meidät lukemaan oheisen naapureidemme tervehdyksen. Kiitos talo Luck, tikkari maistui ja autokatoksen valu näytti hyvältä!

Talo Luck
Talo Luck
Facebooktwittermail